Визначено проєкти, які будуть реалізовані наступного року!

Вітаймо переможців!

Визначені проєкти-переможці Громадського бюджету, які будуть реалізовані у 2022 році!

 

16 вересня 2021 року Експертна рада з питань Громадського бюджету підбила підсумки голосування за проєкти, подані мешканцями Новокаховської міської територіальної громади для реалізації за рахунок міського бюджету у 2022 році.

 

Протягом двох тижнів, з 1 до 15 вересня (включно) 2021 року кожен мешканець громади мав змогу віддати свій голос за два проєкти: великий та малий. Зробити свій вибір можна було на платформі "Громадський проект", перейшовши за посиланням https://novakakhovka.pb.org.ua.

 

Згідно з міською Програмою «Громадський бюджет (бюджет участі)  Новокаховської міської ТГ на 2021-2023 роки (зі змінами та доповненнями) для втілення поданих громадою ініціатив на 2022 рік було передбачено 1 млн грн. 60% цієї суми має бути спрямовано на великі проєкти, 40% — на малі.

 

За результатами засідання Експертна рада прийняла рішення визначити переможцями 5 проєктів, у тому числі: 2 великих проєкти та 3 маленьких.

 

28 вересня рішенням виконавчого комітету Новокаховської міської ради було затверджено список проєктів-переможців, які будуть профінансовані з міського бюджету та реалізовані вже наступного року

 

Тож, привітаймо переможців ПЕРШОГО Громадського бюджету Новокаховської міської територіальної громади:

Проєкт №4 "Реконструкція спортивного майданчика - "Бути здоровим  - здорово!", за адресою вул. Соборна 33 А", автор Сурхаєва Марина

Проєкт №11 "Мандрівний РОБОКЛУБ", розвиток дитячої освітньої робототехніки.", автор Іваннікова Діана

Проєкт №14 "Встановлення дитячого ігрового комплексу по вулиці Паркова № 5", автор Зосіменко Ірина

Проєкт №19 "Спорт для всіх" - реконструкція спортивного майданчику(1 етап)", автор Рашевська Ольга

Проєкт №22 "Відновлення ігрового майданчика біля вулиць Першотравнева та М.Букіна", автор Журавський Олександр

 

Пам’ятайте, кожен може вплинути на зміни, які будуть відбуватися у нашій громаді!