Проєкти можна подати до 10 травня включно.

Експертна рада прийняла рішення про подовження терміну подачі проєктів.

29 квітня відбулося перше засідання Експертної ради з питань Громадського бюджету.

Експертна рада була сформована розпорядженням міського голови від 20 квітня 2021 року, відповідно до Положення про громадський бюджет
до складу ради увійшли 15 осіб з числа фахівців виконавчих органів Новокаховської міської ради,
представників громадськості та депутатського корпусу (у рівних пропорціях).  Ознайомитися із персональним складом можна за посиланням http://novakahovka.com.ua/index.php?t=76&g=184&id=4&lng=ua 

На своєму першому засіданні, члени Експертної ради розглянули декілька питань стосовно внутрішньої організації роботи, подальших дій та основних завдань, відповідно Положення про Експертну раду.

Зважаючи на велику кількість звернень авторів проєктів до уповноваженого робочого органу в останні дні перед закінченням терміну прийому проєктів з питаннями щодо того, що є ідея але вони не встигають її зареєструвати, було запропоновано подовжити термін подачі проєктів. Члени Експертної ради одностайно підтримали пропозицію та продовжили цей термін до 10 травня включно. 
Тож тепер у авторів проєктів з'явилася додаткова можливість подати власні проєкти покращення міста.

Наступне засідання Експертнорї ради заплановане на 17 травня. На ньому вже будуть проводити експертну оцінку всіх поданих проєктів.


Галерея