Офф-лайн тренінг для авторів проєктів!

«Як стати автором, написати власний проєкт та перемогти у конкурсі Громадський бюджет м.Нова Каховка»

Запрошуємо мешканців Новокаховської міської ТГ взяти участь у тренінгах на тему: «Як стати автором, написати власний проєкт та перемогти у конкурсі  Громадський  бюджет Новокаховської міської ТГ», які пройдуть 1 та 2 березня о 14:00 у кабінеті 119 (зала засідань) на першому поверсі будівлі міськвиконкому. Планується провести два окремих тренінги. 

Тренінги підготовлені КП «Агенція регіонального розвитку» у співпраці із проєктом UCBI - Українська ініціатива зміцнення громадської довіри .

Під час заходу учасники - майбутні автори проєктів отримують інформацію про ключові принципи громадського бюджету та ознайомляться з правилами подачі проєктів та їх відповідності вимогам Положення, а також бланком проєкту, вимогам до нього, вимогам до складання бюджету проєкту. Також дізнаються про етапи бюджету участі та як вони будуть проходити на території Нової Каховки.

В кінці тренінгу пройде практична частина, яка допоможе відпрацювати отримані теоретичні знання: обговорення ідей, заповнення бланку проєктної заявки та презентація ідей присутнім. Після всіх презентацій пройде розбір помилок та обговорення пріоритетних напрямів підготовки проєктів бюджету участі Нової Каховки 2021.

Тож, 1 та 2 березня о 14:00 чекаємо вас у кабінеті 119 (зала засідань) на першому поверсі будівлі міськвиконкому.

Тренінги для вас проведуть запрошена експертка з питань впровадження Громадського бюджету та Шкільного громадського бюджету у м. Запоріжжя Катерина Акула, разом із представниками КП «Агенція регіонального розвитку».

Поділіться цією інформацією з друзями та долучайтеся разом. Пам’ятайте, хочете змін - створюйте їх самостійно!