Голосування за проєкти ЗАВЕРШЕНО!

Чекаємо оголошення результатів.

У ніч на 16 вересня завершилося голосування за кращі проєкти Громадського бюджету Новокаховської міської територіальної громади.

Голосування розпочалося 1 вересня і тривало до 15 вересня. Цього року на "Громадський бюджет" подали 21 проєкт.  9 з них Експертна рада з питань громадського бюджету допустила до голосування.

Це – 4 малих проєкти та 5 великих на загальну суму їхньої реалізації 2073068 гривень. Слід зауважити, що на реалізацію проєктів-переможців у місцевому бюджеті передбачено 1 млн. гривень у співвідношенні 400 тисяч грн. на реалізацію малих та 600 тисяч грн. на реалізацію великих  проєктів.
Ми дуже раді, що мешканці нашої громади взяли участь у цьому голосуванні і за цей час у голосуванні взяли участь 1165 осіб, які віддали 1345 голосів!
Слід відзначити, що згідно Положенню про Громадський бюджет переможцями голосування є проєкти, які набрали найбільшу кількість голосів за сумарним підрахунком.
Цього року голосування відбувалося он-лайн на платформі "Громадський проект". 

На черзі засідання Експертної ради з питань громадського бюджету, члени якої мають затвердити список проєктів-переможців (відповідно до кількісті набраних голосів), які будуть рекомендовані для реалізації у 2022 році. Їхній перелік буде офіційно оголошений та оприлюднений на сайті Новокаховської міської ради.

І поки чекатимемо на офіційне затвердження результатів та оголошення переможців, з проміжними результатами можна ознайомитися на нашому сайті.

Тож, хочемо ще раз подякувати всім авторам проєктів, які надавали свої пропозиції цього року та мешканцям громади, які були активними під час голосування!

Змінювати життя громади на краще зовсім не складно!