Формування Експертної ради з питань Громадського бюджета.

Запрошуємо представників від громадськості взяти участь у зборах де обиратимуть членів Експерної ради.

Як вам відомо, з першого лютого 2021 року на території Новокаховської міської територіальної громади розпочала діяти міська ініціатива – Громадський бюджет. Це процес залучення мешканців громади до прийняття рішень щодо розподілу частини місцевого бюджету шляхом подачі власних проєктних пропозицій покращення міста.

Для координації виконання основних заходів та завдань щодо впровадження громадського бюджету, задля сприяння у проведенні експертизи поданих проєктів перед винесенням їх на голосування розпорядженням міського голови створюється робочий орган – Експертна рада, яка складається з фахівців виконавчих органів міської ради, представників громадськості та депутатів міської ради.

Членів Експертної ради від громадськості обирають шляхом рейтингового голосування на зборах із числа кандидатів, які подали до уповноваженого робочого органу заяву заповнену відповідно до Положення (Додаток 3 до Положення).

Запрошуємо усіх зацікавлених осіб, передусім представників громадських організацій, громадських активістів, експертів, які б хотіли стати членом Експертної ради та брати безпосередню участь у її діяльності долучитися до зборів, які відбудуться 14 квітня за адресою: пр-т Дніпровський, 23, у кабінеті 119 (зала засідань) на першому поверсі будівлі міськвиконкому.

Для того, щоб взяти участь у зборах та стати обраним членом Експертної ради Вам необхідно до 14.04. заповнити заяву за формою, яку ви можете знайти за посиланням https://novakakhovka.pb.org.ua/help/forms та подати її до уповноваженого робочого органуКП «Агенція регіонального розвитку», за адресою: вул. Дружби, 60а, (приміщення КП «Тепломережі»), каб.№7

Чекаємо від вас активної участі у житті громади!

Надайте заповнену заяву та візьміть участь у зборах по обранню членів Експертної ради від громадськості. Пам'ятайте, хочете змін-робіть їх самостійно!